Kerstconcert in de Oude Jan, Velp

19/12/2021

15:30 - 17:00

Velp


Het gevarieerde Kerstprogramma bevat o.a. muziek van Vivaldi (Winter), Bach (deel dubbel vioolconcert), Tsjaikovski en Rachmaninov. Julian en Valentijn spelen de beroemde Passacaglia van Händel­ Halvorsen. En tot slot spelen ze samen het toepasselijke ‘Weihnachten’ van de 19e eeuwse Duitse componist Engelbert Humperdinck.

Het Velpse gezin Jeukendrup vormt samen het ensemble Cantico d’Archi, dat ‘het gezang van snaren’ betekent. Als ensemble treden zij op in diverse concertseries en op festivals in de regio.
Vader Guus is altviolist in het Koninklijk Concertgebouw Orkest, echtgenote Mirjam is free-lance violiste. Casper (17) zong als jongenssopraan in het Nationaal Jongenskoor. Nu speelt hij viool en wint prijzen met zijn composities. De uitvoering door het Nederlands Blazers Ensemble van zijn “Metamorfose -Alle Brüder werden Menschen” werd uitgezonden op de TV waarbij Julian (15) en Valentijn (12) optraden als solisten. Julian en Valentijn wonnen dit jaar prijzen op het Prinses Christina Concours en het Britten Celloconcours en traden op tijdens het Zoom! Kamermuziekfestival. Valentijn was tevens solist in het Kinderprinsengrachtconcert.

Gety Hengeveld

Voor dit concert geldt het coronaprotocol: u of uw huisgenoten hebben geen corona-gerelateerde klachten; een geldige QR-code van de corona check-app of een ander officieel vaccinatiebewijs (vaccinatie 2 weken voor concert) en desgewenst identiteitsbewijs. Voor mogelijk aangepaste maatregelen: zie de website www.vriendenvandeoudejan.nl

De Oude Jan, Kerkstraat 56, Velp. Entree: € 15,Vrienden Oude Jan: € 10, bezitters Gelrepas, CJP en jongeren tot 18 jaar: € 5. Kinderen gratis. Voorverkoop kaarten bij boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6,Velp. Indien nog beschikbaar vanaf 15.00 uur ter plaatse.

Kaart wordt geladen...